UŞAK / MERKEZ - Nihat Dülgeroğlu Ortaokulu

Bünyamin Barış ALTUĞ - Okul Müdürü

1955 yılında Uşak/Ulubey ilçesinin Çardak Köyünde dünyaya geldi. İlköğrenimini Çardak Köyü İlkokulunda, ortaokulu Besim Atalay Ortaokulunda tamamladı. Uşak Lisesinden sora Uşak Eğitim Enstitüsünde başlayan yüksek öğretimini Isparta Eğitim Enstitüsünde devam etti.

1982 yılında ilk olarak Diyarbakır’a; stajyerlik sonrası Diyarbakır İli Silvan İlçesi Yatılı Bölge Okulu Türkçe öğretmenliğine, daha sonra aynı okula; müdür yardımcısı, müdür (08.10.19985) olarak atandı. Buradan Bingöl İli Solhan İlçesi Yatılı Bölge Okulu Müdürlüğüne, Uşak İli Sivaslı İlçesi Halk Eğitim Müdürlüğü,1987 yılında da Uşak merkez Besim Atalay Ortaokulu Müdürlüğüne atandı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesinde dördüncü sınıf derslerini de vererek Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

1 Mayıs-31 Ekim 1991 arasında, Ankara Gazi Üniversitesinde Eğitim Fakültesi’nde Müfettişlik Formasyonu ve Eğitim Yönetimi programına katıldı.

2000-2003 yılları arasında Uşak Orhan Dengiz Anadolu Lisesinde geçici olarak,2003-2010 yılları arasında Uşak Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu müdürü olarak görev yaptı.

2010-2014 tarihinde Mehmetçik İlkokulunda müdür olarak görev yaptı.

15.12.2014 tarihinde okulumuza atanan Bünyamin Barış ALTUĞ halen bu görevine devam etmektedir.